Laden...

Aangepaste maatregels

Flights van 4...

De laatste versie van het Park & Play Golf Protocol kan u hier downloaden.

FLIGHTS VAN 4

Wij krijgen een versoepeling in het aantal medespelers, waardoor de flights kunnen worden uitgebreid naar 4 spelers.

De komende dagen blijft het uitnodigen van een 4de speler voor een flight nog geblokkeerd op de app omwille van software instellingen. 
Indien u echter met vier wil spelen, kan u contact opnemen met het secretariaat om zo manueel de 4de speler aan te vullen of open te laten stellen.

Voor de week van 25 mei is dit reeds aangepast.

 

GREENFEE SPELERS

Ook greenfee spelers zullen worden toegelaten, al is dit in eerste instantie op uitnodiging van de leden.

Vanaf midden volgende week zullen losse greenfee spelers ook de gelegenheid krijgen om te komen spelen op onze baan. U neemt hiervoor best contact op met het secretariaat.

 

BLIJVEN RESERVEREN

We hebben ook veel positieve commentaren mogen ontvangen i.v.m. het terrein en het invoeren van de tee-times, waarvoor dank!

Wij gaan in de toekomst dan ook verder blijven werken met de boekingen en zullen kijken of het softwarematig mogelijk is om 2 rondjes na elkaar te kunnen laten reserveren, zodat degenen die 18 holes willen spelen daartoe de gelegenheid krijgen.

Ook voor de driving range blijft het reserveren gehandhaafd, dit omwille van het social distancing.

Wij wensen als club geen enkel risico te nemen voor de gezondheid van onze medewerkers en leden, alsook het vermijden van eventuele sancties, die mogelijk zouden kunnen leiden tot sluiting.

Wij rekenen daarom ook de komende weken op jullie positieve inzet i.v.m. met het naleven van de maatregelen, zodat ook competitief golfen binnenkort misschien terug wordt toegelaten.

We blijven ondertussen verder werken aan de baan om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken.
Hopelijk zijn de reeds uitgevoerde werken jullie positief bevallen.

 

Proficiat!!

We wensen jullie nogmaals te bedanken voor de discipline die er aan de dag werd gelegd. Onze club mag zich een voorbeeld stellen voor andere!

ADRES: Schaafstraat 31, Breendonk

TEL: +32 3 866 51 61