Laden...

Covid19 en Golf

Bericht van Golf Vlaanderen

Alle sportclubs in het land zijn gesloten. Dat betekent ook golfterreinen, met de daarbij horende activiteiten zoals restaurants, clubhuizen, shops, lesgevers, jeugdkampen noem maar op. Iedereen beseft dat de gevolgen voor de diverse sportfederaties, voor de clubs, trainers, personeel, voor de ondersteunende diensten, voor toeleveranciers, en voor alle andere betrokken partijen desastreus kunnen zijn. De overheid laat weten dat dit geen makkelijke beslissing is, maar het kan niet anders volgens de specialisten.

 

GVdankt.111532  

GV voorzitter dankt alle golfers voor hun steun

"Vanuit GV zijn we trots dat golfclubs begrip en leiderschap tonen voor de huidige maatregelen en we danken alle clubleden van harte voor hun begrip en steun," Luc Feremans - Voorzitter GV

KLIK HIER VOOR FILMPJE

Knipsel.112727
 

Informatie COVID19 en Golf

Heb je vragen over de huidige stand van zaken betreffende golf en COVID19, op onze website kan je alle informatie terugvinden o.a. waarom 'vrij golfen' niet mogelijk is, een vraag die gesteld is door Golf Vlaanderen i.s.m. KBGF en AFGolf aan de nationale veiligheidsraad, welke steunmaatregelen er bestaan, wat met onze topsporters op Olympisch niveau enzovoort. 

NIEUWS COVID19-GOLF 

golfhomechallengev14.154812
 

Golf@home 

Thuis zitten wil niet zeggen dat we niet meer kunnen golfen. Samen met onze golf@home campagne willen we de uitdaging aangaan en aantonen dat je met een beetje creativiteit ook thuis met golf kan bezig zijn. Volg onze Golf@home campagne, doe mee aan onze acties en plaats deze op sociale media met #golfvlaanderen en #golfathome en maak kans op een gesigneerd boek van Sven Nys of een gesigneerde golfbal van Thomas Pieters of Thomas Detry.

BEKIJK DE GOLF@HOME CAMPAGNE

Staystrong.114331
 

#Staystrong

#staystrong aan alle golfers, de clubs, personeel, pro’s, greenkeepers, de horeca, de shops, ....

Maar ook van de ganse golfsector aan alle mensen in de zorg en voor alle mensen die zorgen voor gevulde winkels ... van transporteur tot kassiersters #staystrong

Sharing is caring!

#staystrong is een initiatief van de Vereniging van clubmanagers

 

KBGF - Golf Vlaanderen - afgelastingen wedstrijden & evenementen tot en met 3 mei

In overleg met KBGF, AFGolf en Golf Vlaanderen is beslist alles af te gelasten tem 03/05 (oa. Start to Golf-dag, alle opleidingen & wedstrijden). Naargelang verlening van de maatregelen vanuit de overheid kan deze periode van afgelasting verlengd worden.

Voor Golf Vlaanderen wil dit zeggen dat volgende wedstrijden en evenementen alvast niet zullen doorgaan: 

  • Alle GV Kidstrainingen en regionale trainingen t.e.m 3 mei 
  • Maandag 6 april: GV Junior U12-U14 te R. Ostend G.C.
  • Maandag 27 april: Ladies 3 wedstrijd te G.C. Kampenhout
  • Woensdag 29 april: Prijs Senior Captains te G.&C.C. Oudenaarde
  • Alle clubkwalificaties van de Beker van Vlaanderen t.e.m. 3 mei
  • Alle clubkwalificaties van de Van Lanschot Trofee t.e.m. 3 mei
  • Alle clubkwalificaties van de GV Kids Trofee t.e.m. 3 mei
  • Alle lessen en examens van de Initiator Golf opleiding t.e.m. 3 mei

Ook de activiteiten van AFGolf & KBGF t.e.m. 3 mei 2020 zijn afgelast, waaronder de nationale interclubs. Zij communiceren hier later meer over. 

Bron: Golf Vlaanderen

ADRES: Schaafstraat 31, Breendonk

TEL: +32 3 866 51 61