Laden...

Park & Play vanaf 4 mei

Reserveren verplicht

Ook Golf Club Puurs zal vanaf maandag 4 mei opnieuw zijn deuren openen voor de leden. Figuurlijk dan toch, want de clubhouse blijf volgens de regels gesloten. Er zal daarbij geen toegang zijn tot het sanitair en ook de driving range, putting green en chipping green blijven voorlopig nog gesloten

Golfen zal uitsluitend worden toegestaan onder de noemer ‘Park & Play Golf’, wat staat voor ‘de wagen parkeren en meteen de baan op’: geen babbeltje slaan of teetime vragen op het secretariaat, geen tussenstop in het clubhuis en ook na de ronde meteen weer naar huis.

Het volledige protocol Park & Play Golf' kan je hier nalezen.

2020044 PARK PLAY GOLF 50x704

 

Reserveren verplicht

Vooraleer je naar de club vertrekt, dien je verplicht een reservatie te maken. Dit doe je best reeds enkele dagen op voorhand via i-Golf.

Omwille van de regeling inzake 'niet-essentiële verplaatsing' heeft de overheid beslist om, momenteel, enkel sporten in de eigen club toe te laten. M.a.w. greenfee is momenteel niet mogelijk.

Zorg er ook voor dat je jouw federatiekaart en reservatiebewijs op zak hebt om bij een eventuele controle de verplaatsing naar je eigen club te kunnen aantonen.

Een reservatie maken kan via de Golf Vlaanderen-app of i-Golf. Ben je hier nog niet mee vertrouwd? Via deze link vind je meer info: https://www.golfapp.be/appindepraktijk.

2020044 PARK PLAY GOLF 50x703

 

Samen verantwoordelijk

Nu we dankzij deze versoepelingen opnieuw ons geliefde gras op kunnen, willen we dit vanzelfsprekend graag zo houden. Dat kan alleen indien alle clubs én alle spelers de opgelegde regels en afspraken respecteren. We zijn samen verantwoordelijk voor elkaars gezondheid én voor een positieve evolutie in het golfgebeuren.

Sancties zullen worden toegepast wanneer het ‘Park & Play Golf’ protocol niet wordt nageleefd. Dit om de veiligheid van ons personeel en de andere golfleden op de eerste plaats te zetten.

Neem op de club voor het aanvangen van het spel ook even de local rules door. Deze zullen worden uitgehangen en kunnen dag per dag veranderen.

 

Deze richtlijnen kunnen ten allen tijde wijzigen of bijgestuurde worden op basis van beslissingen van de Crisiscel en Nationale Veiligheidsraad.

ADRES: Schaafstraat 31, Breendonk

TEL: +32 3 866 51 61